Hindringer for generell utdanning

Generell utdanning er et must for alle i dag. I en så raskt utviklende verden er det mange hindringer for begrepet gratis utdanning, som må konfronteres og kobles sammen.

Generell utdanning er et must for alle i dag. I en så raskt utviklende verden er det mange hindringer for begrepet gratis utdanning, som må konfronteres og kobles sammen. Noen hindringer er økonomiske; filosofisk kan fremdeles være viktigere og mer opptatt av å være i stand.

Utdanning for bærekraftig utvikling

Hindringer er selvfølgelig et spørsmål om kostnader og fordeler. Gratis utdanning av høy kvalitet er ujevn. Det krever mer forskjellige lærerressurser, interaktive snarere enn passive undervisningsevner, seminarer for å erstatte forelesninger, eller skoletiden er lengre enn vanlig. I tillegg er ikke tilbake til gratis utdanning av høy kvalitet øyeblikkelig, og den har en stor mengde ikke-monetære komponenter som er vanskelige å måle.

Det skal være rettet mot de dyktigste og motiverte menneskene i enhver gruppe, og et bredere spekter av studenter bør få mindre intensive og generelle former for generell utdanning. Arbeidsgruppen legger stor vekt på den, fordi den er mye mer nivå og tidkrevende enn å gi denne typen utdanning til alle.

Hva hindrer studenter i å dra på utveksling?

Å målrette høyere utdanningsprogrammer mot de lateste og motiverte studentene skal ikke være støtende, og heller ikke skal karakteriseres som elitisme i gammel forstand. For det første skal individer ha fordeler på grunn av intellektuell evne og innsats, men ikke på grunn av sosial klasse eller rikdom.

For det andre tar Task Force til orde for å tilby spesielle programmer for vanskeligstilte grupper i alle utdanningsnivåer, slik at innbyggerne kan utnytte de beste utdanningsmulighetene mer og mer. For det tredje anerkjenner vi verdien av noen generell utdanning i nesten alle former for høyere utdanning, og designer og modifiserer spesifikke kurs for forskjellige typer studenter og skoler.

Leave a Comment