Den indiske delstaten Delhi er et av de fremtredende områdene i landet hvor utdanningskvaliteten har blitt bedre. Denne staten er et viktig utdanningssenter, med mange prestisjetunge steder.

Den indiske delstaten Delhi er et av de fremtredende områdene i landet hvor utdanningskvaliteten har blitt bedre. Staten er et viktig utdanningssenter med mange kjente A1-skoler, høyskoler, universiteter, forskningsinstitutter og andre utdanningsinstitusjoner. Byen er delt inn i forskjellige regioner og avdelinger; Pitampur ligger i Delhi-området. Det er et av de luksuriøse stedene i byen. Pitampur er et rent og velutviklet område, og det er et av få førsteklasses institutter.

To søyler i en inkluderende skole

PP International School er en kjent barneskole som ligger i Pitampur-området, og gir utdanning fra barnehage til åttende standard. Plasseringen av skolen er LD Mosquito, Pitampura, New Delhi. Det er en engelsk media og en utdanningsskole. Denne skolen tilhører CBSE-styret som er anerkjent av regjeringen. Den har som mål å gi studentene utdanning av høy kvalitet og tilby avanserte utdanningsfasiliteter slik at studentene kan oppdage sitt sanne potensial og fordeler.

P P International School ligger i nærheten av et boligområde, slik at elevene lett kan komme seg til skolen i tide, og for elever på lang avstand sørger skolen for transportfasiliteter. Skolen er omgitt av frodige grønne trær og borte fra støy fra bytrafikk, og gir studentene en fredelig og forurensningsfri atmosfære. Skolen har en imponerende infrastruktur, enda mer imponerende faglige og fritidsfaglige kurs og aktiviteter.

BI blant de beste handelshøyskolene i verden

Skolen er vakkert designet for å gi elevene de beste skolefasilitetene og fasilitetene. For eksempel er klasserommet luftkondisjonerte, velutstyrt, har en bedre sittestilling, har det laveste forholdet mellom lærer og student, og det romslige klasserommet gir en behagelig læringsopplevelse. Det gir et stort skolebibliotek for studenter. Det er mange bedre og interessante lesestoffer i biblioteket, og forskjellige referansemateriell for studenter; ren og hygienisk kafeteria, fersk mat, lekeplass for store skoler, egnet for Ulike utendørs spill og aktiviteter.

Denne skolen legger like stor vekt og viktighet til faglige og fritidsaktiviteter. Derfor tilbyr PP International School forskjellige aktivitetsrom for studenter for å tilby ulike fritidsaktiviteter. Denne skolen tror bestemt på å gi like muligheter for alle elever til å fremme deres største utvikling og fremgang. For å gjøre det mulig for elevene å utvikle seg på en allsidig måte, blir Qu oppmuntret og motivert til å delta i forskjellige typer skoleaktiviteter slik at han kan følge med på endringene og utviklingen i verden. Denne skolen har skapt en milepæl innen utdanning og undervisning. Det innebærer ny epoke-teknologi for å møte det moderne utdanningssystemet.

Leave a Comment